Stichting

Naast de verkennersgroep Bospatrouille bestaat er ook nog een “Stichting Bospatrouille”. De stichting is op 28 juni 2002 opgericht en heeft als doel om de verkennersgroep Bospatrouille te steunen.

Of zoals het in de statuten staat:
“Doel van de stichting is: het verwerven, beheren, exploiteren en/of onderhouden van zowel roerende als onroerende zaken welke van nut kunnen zijn ten behoeve van de verkenners groep Bospatrouille 74 (BPT) in Dieren, het ondersteunen van de Bospatrouille 74, het helpen met de realisering van de doelstellingen van de Bospatrouille”.

Tot 30 oktober 2004 hebben de leden van de Bospatrouille hun verzamelplek gehouden aan de Molenweg 19, in het souterrain van major Piet. Dankzij de stichting heeft de Bospatrouille nu een eigen verzamelplek aan de Kolonieweg en kan gebruik maken van een prachtige materiaalschuur (Het Patrouille Hol). Dit gebouw is van de stichting en huurt de grond van de gemeente, de Bospatrouille huurt dit weer van de stichting voor een klein bedrag. In het verleden waren de materialen bij verschillende stafleiders ondergebracht, nu hebben we het allemaal op één locatie ondergebracht. We willen met deze stichting dingen proberen te helpen realiseren die de Bospatrouille niet alleen kan doen.

Op deze manier denken we de toekomst van verkennersgroep Bospatrouille 74 te kunnen waarborgen.

De Bospatrouille is een actieve groep die 52 zaterdagen per jaar de jeugd in de leeftijdsgroep vanaf 9 jaar bezig houdt en dat willen we met de Stichting Bospatrouille in de toekomst blijven waarborgen. Steun ons hierbij !!!

Wilt u donateur worden klik dan op Donateurs in het menu, vul het formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk informatie toegestuurd.

Lees hier de Nieuwsbrief 2019 Stichting Bospatrouille

Lees hier de Nieuwsbrief 2018 Stichting Bospatrouille

Lees hier de Nieuwsbrief 2017 Stichting Bospatrouille

Lees hier de Nieuwsbrief 2016 Stichting Bospatrouile 

De nieuwsbrief is ook gemaild naar de donateurs. Voor iedereen die de nieuwsbrief niet gehad heeft. U kunt uw nieuwe email adres naar ons sturen via het contact formulier.

Donateur worden?   Klik hier