Kids Saturday

Beginnend op 13 januari 2024, heb je de kans om de Bospatrouille te ervaren, toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit klinkt enorm spannend, en je zult er vast deel van willen uitmaken!

Bospatrouille is een zelfstandige verkennersgroep gericht op jongens van 8 jaar en ouder. Bij de Bospatrouille breng je je tijd door in de buitenlucht, omringd door natuur, terwijl je tal van spannende avonturen beleeft. We zijn niet strikt water- of landscouts. Soms trekken we erop uit met onze rubberboten en vaak verkennen we het bos. Onze focus ligt op het genieten van diverse outdoor activiteiten zoals navigeren met kaart en kompas, het bouwen van hindernisbanen met touwen, of het construeren van vlotten. Het is een speelse manier om de natuur en het gezelschap van elkaar te waarderen. Onze bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag van 13:00 tot ongeveer 17:00 uur. Jaarlijks bieden we een gevarieerd programma aan, inclusief een zevendaags zomerkamp en diverse weekendtrips naar de Ardennen, Biesbosch of het Veluwemeer. De lidmaatschapsbijdrage is 60 euro per jaar, met een extra bijdrage voor het zomerkamp en sommige weekenden. Onze leiding wordt gevormd door een vast team, ondersteund door een aanvullende staf en groepsleiders, die allen voortkomen uit onze eigen kweekvijver en ooit als jongere lid waren van de club.

Elke eerste zaterdag van de maand, startend vanaf 13 januari 2024, kunnen kinderen vanaf 6 jaar deelnemen. We passen onze activiteiten aan op deze leeftijdsgroep om zo een prettige kennismaking te faciliteren. Zodra je 8 jaar wordt, ben je welkom om elke zaterdag deel te nemen, en je bent dan al bekend met wat onze activiteiten inhouden.

Buiten de reguliere bijeenkomsten, organiseren we ook ‘kookdagen’. Deze speciale zaterdagen beginnen om 10:00 uur en zijn gericht op het oefenen van kookvaardigheden in de buitenlucht, waarbij de jonge leden stevig worden ondersteund door de groepsleiders.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Meld je dan snel aan via het formulier hieronder.

Deelname aan de meeloopdagen is kosteloos. We waarderen het echter zeer als je donateur wilt worden voor slechts 15 euro per jaar.

Kalender 2024 || KIDS SATURDAY

3 Februari 2024
2 Maart 2024
6 April 2024
4 Mei 2024
1 Juni 2024
13 Juli 2024
3 Augustus 2024
7 September 2024
5 Oktober 2024
2 November 2024
7 December 2024

Aanmelden