Mededelingen

Mededelingen

Jaardag 2022

Namens de staf willen wij jullie allereerst een voorspoedig 2022 wensen. Zoals de meeste van jullie al hebben vernomen stond er voor dit jaar een jaardag gepland. Helaas is het vanwege de huidige situatie en de geldende maatregelen niet verantwoord om deze dag door te laten gaan.

Voor de nieuwe aanwas die nog geen jaardag hebben meegemaakt volgt hieronder een kleine uitleg over deze dag:

De jaardag is voor iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met de club. Voor de leden worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een quiz, een bingo en een gezamenlijke maaltijd. Ook wordt er naar beeldmateriaal van het afgelopen jaar gekeken.

In de regel wordt er ook bekend gemaakt wie de winnaar is van de “Grote Boog”, de prijs voor de groep die de meeste punten heeft verzameld tijdens de opdrachten van het jaar.

Overige belangstellenden kunnen ’s middags vanaf 14:00 uur een bezoek brengen aan de locatie waar de jaardag gehouden wordt. Tijdens deze middag worden er foto’s en video’s getoond van wat wij zoal hebben gedaan en kan er een praatje gemaakt worden onderling onder het genot van een kopje koffie of thee. Tegen een kleine vergoeding is het verzamelde beeldmateriaal ook te verkrijgen op een USB stick.

De clubleden zijn dan met activiteiten buiten de deur bezig, enkel een aantal staf/staf ondersteuningsleden zijn aanwezig.

Kortom, een hele leuke dag die hopelijk volgend jaar weer zal kunnen plaatsvinden.

Als alternatief zal er in het voorjaar (indien mogelijk) een familiedag worden georganiseerd. Over de invulling van deze dag zal later nog gecorrespondeerd worden.