Resultaten

Resultaten Stichting Bospatrouille:

Op 28 juni 2002 was Stichting Bospatrouille een feit. We konden starten met ons doel: een eigen plekje in onze gemeente, een plekje waar je je materialen kunt opslaan, een plekje waar de jongens van de Bospatrouille 74 (BPT) zaterdags bijeen komen. Onze wensen zijn uitgekomen en zie aan de Kolonieweg is een prachtige materiaalschuur en verzamelpunt verrezen.

De opening:

Op 18 december 2004 werd onze nieuwe stek officieel geopend. Na 38 jaar een eigen stek. Vele mensen waren hierbij aanwezig, ouders, donateurs, leden, buren, vertegenwoordigers van verschillende verenigingen, van de gemeente o.a. waarnemend burgemeester Ellen Schadd. Wethouder Johan Hollemans verrichtte de officiële opening. Voor ons een historische dag.

Nieuwe aanschaf:

De Stichting Bospatrouille heeft samen met de ver. IMG_2269_1Bospatrouille vanaf de oprichting van de stichting vele mooie dingen kunnen doen. Zoals allereerst het verwezenlijken van de materiaalschuur. Ook de aanschaf van de vier rubberboten is nu een feit. In 2005 hebben we een nieuw 2 kW Honda aggregaat en twee prachtige aanhangwagens kunnen aanschaffen. Dit heeft men kunnen doen door o.a. verkoop van de dubbel-asser aanhangwagen (deze was te zwaar voor menig personen auto), opbrengst van de verloting in het voorjaar (2005) en opbrengt van de “Grote Club Actie” (2005). We mogen best trots zijn op zo’n uitrusting.

Vernielingen:

Helaas zijn er minder mooie dingen gebeurd, zoals het vernielen van de gedenkplaat die boven de deur van de materiaalschuur geplaatst was. Enkele weken na de opening werd deze moedwillig vernield en vonden we brokstukken terug op het voetbal veld. Om het terrein is een hek geplaatst met een poortje voor de voetballers zodat ze hun ballen kunnen ophalen. Begin December 2005 moest de vlaggenmast het ontgelden, deze werd omgetrokken en achter in het bosje gedumpt, snoeren van de veldtelefoons werden vernield. Helaas gebeuren dit soort dingen, waarom???