Verslag Jaardag 13-01-2018 + Foto’s

Jaardag 13-01-2018,

Op zaterdag 13 januari kwamen wij weer bij één om het overzicht van 2017 te bekijken. Een jaar waar wij veel hebben gedaan met in het bijzonder Zomerkamp Zweden.

Op zo’n zaterdag houden wij de leden bezig van 13:00 tot 22:00 waarbij de leden van 13:00 tot 16:30 een activiteit hebben welke buiten plaats vind. Dit jaar is er gekozen voor een Fiets puzzeltocht welke was uitgezet door Peter van der Veen en Edwin Arnoldus. De tocht was ongeveer 15 kilometer en ging door de plaatsen Laag-Soeren, Dieren en Spankeren. Tijdens deze toch moesten de groepen vragen beantwoorden welke op de route te vinden waren. Aan het einde van de route worden de formulieren gecontroleerd en is er een punten telling. Deze punten telling telt ook mee voor de grote boog wat weer een punten telling is voor alle activiteiten verspreid over het hele jaar.

De grote boog van 2017 is gewonnen door groep 4, gefeliciteerd mannen!

Om 17:30 hebben wij onze traditie in stand gehouden door met iedereen patat te eten om zo de avond te starten. In de avond vond de uitrijking van de pt’er van het jaar paats, een quiz verzorgt door Roy Hunting, een video moment van een uur met beelden gemaakt door Harald Janischka en een loterij met allemaal leuke prijzen.

De pt’er van het jaar was voor de tweede keer op rij Thijmen Ottink. Van harte gefeliciteerd, de Bospatrouille is erg trost op dit opkomst percentage.

Om 22:00 konden de leden weer opgehaald worden zodat de STAF en OST. Het gebouw weer schoon achter kon laten.  Het was een gezellig dag in het AV Gelre gebouw in Dieren, AV Gelre bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie club huis.

[Bas Hendriks]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *